Nieuws van Radio4all

Guus Bauer te gast bij Radio4all 29-5-2016

Beste luisteraars,

Zondag 29-5-2016 was Guus Bauer te gast bij Radio4all.nl 
In het programma van Dj Henk om 15.00 uur kwam Guus daar aanschuiven voor een intervieuw.
Guus vond het erg gezellig om bij Radio4all aanwezig te zijn en vertelde ons dat als er meer van zijn mooie muziek uitkwam dat hij het dan weer persoonlijk kwam brengen! wat wij natuurlijk heel erg leuk vinden. Wij promoten natuurlijk artiesten heel graag. Guus gaf aan dat hij hoorde dat het lastig is om bij Radio4all weg te komen.. en dat bevestigde hij ook, Hij vond het onwijs gezellig en wilde nog helemaal niet weg.. Maar er waren nog meer dingen te doen!

Jullie gaan nog veel meer van Guus horen en als er meer muziek aankomt dan zien we bij radio4all de muziek weer verschijnen!

Iedereen kent Frans Bauer, maar dat zingen in de familie zit bewijst Guus Bauer met zijn nieuwe album 'Dat zomerse gevoel. Als je het album beluistert weet je precies waarom. De nummers hebben een zomers accent waarbij ook wel een serieus lied voorbij mag komen. Het album is gearrangeerd door Ton Spronk en afgemixt door Rinus Ponsen. Het geheel is uitgebracht op platenlabel Angelsrecords. Op 23 mei 2016 was zijn album presentatie in Heemstede die goed werd bezocht.

Guus Bauer is geboren op 21 februari 1985 in Haarlem. Een van zijn grootste passie is zingen en muziek met heel veel liefde voor het Nederlandstalig lied. Hij begon op 21 jarige leeftijd met zingen. Zingen was voorheen een hobby van hem en het was eigenlijk voor de lol. Hij schreef zelf op 21 jarige leeftijd zijn eerste liedje 'Beweeg je heupen maar'. Dit liedje werd goed opgepakt door diverse radiostations en voor Guus een reden om zijn zangcarrière te vervolgen

Hij is van beroep beveiligingsbeambte en werkte zo nu en dan op een evenement als beveiliger. Op een gegeven moest hij in Arnhem werken op een piratenfestival. Na die avond heeft hij besloten om toch voor de muziek te kiezen en voor een carrière als zanger/entertainer te gaan, omdat hij toch liever op het podium stond dan dat  beveiliger was. Ondanks dat hij ook Hollandse avonden organiseerde ,was hij zijn repertoire momenteel ook aan het verbreden met Engelstalige nummers.

Guus, Namens het Hele Radio4all team hartstikke bedankt voor je bezoek en we vonden het onwijs leuk dat je er was! heel veel succes wat er binnenkort allemaal op je pad komt!

 

Guus Bauer 2

X

Don't copy please

Wij zijn beveiligd. Niet copyright overtreden!