Nieuws van Radio4all

Radio4all Steunt Stichting 22Q11!

Beste Luisteraars, 

De ouders van Jasper, Demi en Pepeyn starten met een ONLINE veiling voor Stichting Steun 22Q11 op facebook. Hiermee hopen ze geld op te halen voor de 22Q11 documentaire die op dit moment in voorbereiding is en begin 2017 verschijnt.

Een documentaire (link) om Nederland kennis te laten maken met het 22Q11 deletie syndroom. 1 van de doelen van Stichting Steun 22Q11. De complexiteit van dit syndroom, de onwetendheid bij de ouders, omgeving en zelfs artsen. Daar moet verandering in komen. 

Ons doel voor 2016/2017 is naast bekendheid ook meer geld op te halen voor onderzoek in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het 22Q11 expertise team van Nederland is gevestigd in dit ziekenhuis. Met het expertise team werken we nauw samen en is onze medische raad. 

We hopen dat veel mensen DE Veiling gaan bezoeken en bieden op de mooie (allemaal nieuwe) items.

Wij als Radio4all willen deze Stichting ook steunen en dat is ook door dit item voor hun te promoten!

22q11 is namelijk een aandoening waar nog niet zoveel over bekend is. en daar willen we graag wat aan doen!
Wij Willen door middel van dit item op onze website, dat er meer opbrengsten naar de veiling gaan. En dat er meer bekendheid komt voor deze aandoening. Wij hopen dat jullie allemaal willen doneren en mee willen veilen zodat er meer geld opgehaald word voor deze veiling en zodat er meer geld binnenkomt voor verdere onderzoeken. ook is er een logo te vinden van 22q11 op ons hoofdscherm!

Meer Informatie is te vinden op http://www.steun22q11.nl Ook kunt u de link van de veiling op deze website vinden.

Mvg Team Radio4all

22Q11 logo

X

Don't copy please

Wij zijn beveiligd. Niet copyright overtreden!