Johan van Leur te gast Sterrenuurtje

In ‘t Sterrenuurtje van Annemiek Cornelissen bij Radio4all, op donderdag 20 april zal de zanger Johan van Leur te gast zijn. Deze gezellige Amsterdamse zanger is geboren en getogen in Mokum. Hij heeft onlangs een debuutsingle uitgebracht: “Ik wil mijn stad terug”. Een soort ode aan Amsterdam. 
Op een steenworp afstand van de Jordaan groeide Johan van Leur op in de Staatsliedenbuurt. 
Zijn liefde voor de Jordaan begon bij de Bloemgracht, waar  hij altijd speelde. Johan van Leur herinnert zich nog
het schaatsen in 1987. “Dat was fantastisch. We gingen onder alle bruggen door. Op het kamertje van mijn oma begon de liefde voor de muziek. Pas veel later ging ik zelf een keer zingen op een verjaardag en dit bleek een succes”.
Vanaf dat moment werd het in elke kroeg een feestje als Johan er was. Nu is de eerste single een feit en na een geweldige release met diverse radio en TV optredens
is het nu tijd om Nederland te veroveren. ’t Sterrenuurtje wordt uitgezonden op www.radio4all.nl van 20.00 tot 21.00 uur.

 

johanvanleun

Sterrenuurtje met Floris van Loon bij Radio4all

Floris van loon is Donderdag 26 Januari om 20.00  te gast bij Radio4all.

Floris is momenteel weer bezig met een carnavalsnummer en heeft nog meer in petto..

Luister allemaal gezellig mee tijden het Sterrenuurtje bij Radio4all vanaf 20.00 uur

floris1

27 Okt. Sterrenuurtje met Michel V Rijswijk

Op donderdag 27 oktober is te gast bij Annemiek’s Sterrenuurtje Michel van Rijswijk, hij zal onder andere zijn nieuwe single het CCH Clublied laten horen. Bij café Murphy’s Law vond op zondag  16 oktober de lancering plaats van dit CCH Club Lied.  CCH staat voor de Ciao Club Hillegom. Deze club bestaat dit jaar vijf jaar en om dit eerste lustrum te vieren is er een clublied uitgebracht op single. Het clublied is geschreven door zanger Michel van Rijswijk en geproduceerd door Mo Keys. De single is opgenomen in de Oll Wheather Alley Studio in Hillegom. Een groot aantal belangstellenden waren bij de presentatie en het werd een groot feest. Door Murpy’s Law was getracht er een echt feestje van te maken,. Voor de zaak was de rode loper uitgelegd. Uiteraard kreeg ieder lid van de CCH een single aangeboden. Ook werden er DVD’s uitgereikt van de Carbagerun 2015 naar Oslo. Het clublied is een project waar ruim twee jaar over is nagedacht en eindelijk is gerealiseerd.

 

sterrenuurtjemichel

Nieuwe Dj Frans de boskater

Radio4all heeft weer een nieuwe Dj, 

Zijn naam is Frans Klijn en komt ons radiostation versterken.

Dj Frans de Boskater zal te beluisteren zijn op:

- Maandag Middag van 12.00 uur tot 19.00 uur
- Donderdag Ochtend van 09.00 uur tot 14.00 uur

Zijn programma zal : "U vraagt wij Draaien" heetten. 

Wij wensen Frans heel veel Plezier met draaien bij Radio4all.

Donderdag 25 Augustus Sterrenuurtje Zanger " One Mike"

Op Donderdag 25 augustus is er weer een nieuw sterrenuurtje van Annemiek Cornelissen met Zanger "One Mike"

Let op! het is verplaatst van Dinsdag naar donderdag avond! wel dezelfde tijden vanaf 20.00 uur - 21.00 uur

 

One Mike is een feestzanger uit Zaandam. In het dagelijkse leven werkt hij op de ambulance, vandaar dat hij ook wel eens de zingende ambulance broeder wordt genoemd. Van ieder optreden weet One Mike een feestje te maken. Hij timmert alweer heel wat jaartjes aan de muzikale weg!

 

 

Nieuwe Dj - Dj Styledancer

Radio4all heet Dj Styledancer welkom bij radio4all! 

Zijn naam is Jac Aert.
Woont in Breda

Hij heeft onwijs veel zin in om ons team te komen versterken!

Dj Styledancer zal te horen zijn op:

- Donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur
- Zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

Wij wensen Jac Heel veel plezier in ons team en dat je maar veel Draaiuren voor Radio4all mag maken!

Martijn Stam voor derde keer Hillegoms Muziek Feest

Martijn Stam voor derde keer op podium Hillegoms Muziekfeest
HILLEGOM- Martijn Stam stond voor de derde keer op het podium van het Hillegoms Muziekfeest. Hij voelde de adrenaline, het kippenvel momentje en presenteerde zijn nieuwe single "Samen met jou"

 

Bron : AC-Media.nl ANNEMIEK CORNELISSEN

martijnstamhmf1

martijnstamhmf3

Floris Van Loon Zet Hillegom op z'n Kop!

Floris van Loon zet de Hoftuin op z'n kop

HILLEGOM- De grote trots van Café Puntje Puntje, hij heeft het gedaan gisteravond tijdens het Hillegoms Muziekfeest: de Hoftuin op z'n kop gezet met "zijn" Hillegomse volkslied "Mijn Hillegom". Het begon allemaal met een Facebook like actie, waarbij door Puntje Puntje klanten werd geopperd om hem tijdens dit feest te laten zingen. De likes werden in zeer korte tijd gehaald en daar stond hij dan: Floris van Loon, de hele middag en avond achter de ruim dertig meter lange bar de scepter zwaaien, de avond en nacht ervoor voorbereiden en dan in een ommezwaai je mooie outfit aantrekken en gaan. Floris ging en hoe en kreeg van de organisatie ook nog eens de mogelijkheid zijn nieuwe single "Pierie, Pierie"te zingen. De Hoftuin ging los en hoe, maar Floris zelf ook, het ultieme voorbeeld van hoe belangrijk het kan zijn om plezier te hebben in zingen. Floris werd uiteindelijk beloond door "zijn"eigen trotse Debbie met een mooi boeket bloemen en een liefdevolle kus.

ANNEMIEK CORNELISSEN                 -BRON: AC-Media.nl

 

florisvanloonhmf

florisvanloonhmf2 

Sterrenuurtje met Martijn Stam en Floris van Loon

Martijn Stam en Floris van Loon te gast bij Annemiek's Sterrenuurtje.

HILLEGOM- Op dinsdag 21 juni waren Martijn en Floris van Loon te gast tijdens Annemiek's sterrenuurtje bij Radio4all.

Beide Hillegomse zangers vertelden over hun grote passie zingen, er werd ruimschoots aandacht besteed aan het Hillegomse Muziekfeest dat op zaterdag 25 juni in de Hoftuin plaats zal vinden. Hier zullen zowel Martijn Stam als Floris van Loon aanstaande zaterdag optreden.

ANNEMIEK CORNELISEN. 

AC-Media.

Sterrenuurtje Martijn stam en Floris van loon

Nieuwe Datum voor Sterrenuurtje

Nieuwe datum geprikt martijn Stam en Floris van Loon bij Annemiek's Sterrenuurtje bij Radio4all

HILLEGOM- Op dinsdag 21 juni is er een nieuwe datum geprikt voor Martijn Stam en Floris van Loon bij Annemiek's Sterrenuurtje bij Radio4all. Als voorloper op het Hillegoms Muziekfeest dat op zaterdag 25 juni weer zal plaatsvinden in de Hoftuin, zijn live in de studio te gast Martijn Stam en Floris van Loon. Martijn Stam zal net als voorgaande jaren een optreden verzorgen en Floris van Loon is uitgenodigd vanwege een actie van fans en vaste klanten van Café Puntje Puntje om zijn eigen Hillegom lied te komen zingen tijdens het Hillegoms Muziekfeest. Twee spontane gasten dus die zeker weer garant zullen staan voor een bijzondere uitzending.De uitzending kan live gevolgd worden tussen 20.00 en 21.00 uur op www.radio4all.nl.

 

 

Guus Bauer te gast bij Radio4all 29-5-2016

Beste luisteraars,

Zondag 29-5-2016 was Guus Bauer te gast bij Radio4all.nl 
In het programma van Dj Henk om 15.00 uur kwam Guus daar aanschuiven voor een intervieuw.
Guus vond het erg gezellig om bij Radio4all aanwezig te zijn en vertelde ons dat als er meer van zijn mooie muziek uitkwam dat hij het dan weer persoonlijk kwam brengen! wat wij natuurlijk heel erg leuk vinden. Wij promoten natuurlijk artiesten heel graag. Guus gaf aan dat hij hoorde dat het lastig is om bij Radio4all weg te komen.. en dat bevestigde hij ook, Hij vond het onwijs gezellig en wilde nog helemaal niet weg.. Maar er waren nog meer dingen te doen!

Jullie gaan nog veel meer van Guus horen en als er meer muziek aankomt dan zien we bij radio4all de muziek weer verschijnen!

Iedereen kent Frans Bauer, maar dat zingen in de familie zit bewijst Guus Bauer met zijn nieuwe album 'Dat zomerse gevoel. Als je het album beluistert weet je precies waarom. De nummers hebben een zomers accent waarbij ook wel een serieus lied voorbij mag komen. Het album is gearrangeerd door Ton Spronk en afgemixt door Rinus Ponsen. Het geheel is uitgebracht op platenlabel Angelsrecords. Op 23 mei 2016 was zijn album presentatie in Heemstede die goed werd bezocht.

Guus Bauer is geboren op 21 februari 1985 in Haarlem. Een van zijn grootste passie is zingen en muziek met heel veel liefde voor het Nederlandstalig lied. Hij begon op 21 jarige leeftijd met zingen. Zingen was voorheen een hobby van hem en het was eigenlijk voor de lol. Hij schreef zelf op 21 jarige leeftijd zijn eerste liedje 'Beweeg je heupen maar'. Dit liedje werd goed opgepakt door diverse radiostations en voor Guus een reden om zijn zangcarrière te vervolgen

Hij is van beroep beveiligingsbeambte en werkte zo nu en dan op een evenement als beveiliger. Op een gegeven moest hij in Arnhem werken op een piratenfestival. Na die avond heeft hij besloten om toch voor de muziek te kiezen en voor een carrière als zanger/entertainer te gaan, omdat hij toch liever op het podium stond dan dat  beveiliger was. Ondanks dat hij ook Hollandse avonden organiseerde ,was hij zijn repertoire momenteel ook aan het verbreden met Engelstalige nummers.

Guus, Namens het Hele Radio4all team hartstikke bedankt voor je bezoek en we vonden het onwijs leuk dat je er was! heel veel succes wat er binnenkort allemaal op je pad komt!

 

Guus Bauer 2

Radio4all Steunt Stichting 22Q11!

Beste Luisteraars, 

De ouders van Jasper, Demi en Pepeyn starten met een ONLINE veiling voor Stichting Steun 22Q11 op facebook. Hiermee hopen ze geld op te halen voor de 22Q11 documentaire die op dit moment in voorbereiding is en begin 2017 verschijnt.

Een documentaire (link) om Nederland kennis te laten maken met het 22Q11 deletie syndroom. 1 van de doelen van Stichting Steun 22Q11. De complexiteit van dit syndroom, de onwetendheid bij de ouders, omgeving en zelfs artsen. Daar moet verandering in komen. 

Ons doel voor 2016/2017 is naast bekendheid ook meer geld op te halen voor onderzoek in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het 22Q11 expertise team van Nederland is gevestigd in dit ziekenhuis. Met het expertise team werken we nauw samen en is onze medische raad. 

We hopen dat veel mensen DE Veiling gaan bezoeken en bieden op de mooie (allemaal nieuwe) items.

Wij als Radio4all willen deze Stichting ook steunen en dat is ook door dit item voor hun te promoten!

22q11 is namelijk een aandoening waar nog niet zoveel over bekend is. en daar willen we graag wat aan doen!
Wij Willen door middel van dit item op onze website, dat er meer opbrengsten naar de veiling gaan. En dat er meer bekendheid komt voor deze aandoening. Wij hopen dat jullie allemaal willen doneren en mee willen veilen zodat er meer geld opgehaald word voor deze veiling en zodat er meer geld binnenkomt voor verdere onderzoeken. ook is er een logo te vinden van 22q11 op ons hoofdscherm!

Meer Informatie is te vinden op http://www.steun22q11.nl Ook kunt u de link van de veiling op deze website vinden.

Mvg Team Radio4all

22Q11 logo

Binnenkort bij Radio4all het Sterrenuurtje.

Op 29 maart beginnen we bij Radio4all op de dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur het Sterrenuurtje.

Het Sterrenuurtje wordt gepresenteerd vanuit studio Hillegom met DJ Henk en Annemiek.
Annemiek houdt zich bezig met het schrijven voor de lokale krant, het schrijven voor tekststukken voor bedrijven, websites en persberichten voor evenementen.
Samen gaan DJ Henk en Annemieke artiesten in de studio ontvangen.
Artiesten komen naar de studio voor een interview en promotie van hun muziek.

De eerste artiest Mario Mulder ook wel bekend als de Haagse Hazes komt op 29 maart 20.00 uur naar de studio.
Op dinsdagavond 19 april komt zanger Franky Stardust in het Sterrenuurtje
en dinsdagavond 31 mei komt de Hillegomse zanger Martijn Stam naar de studio.

Deze 3 artiesten is nog maar een voorproefje aan artiesten die in het Sterrenuurtje verwelkomt worden.
Hou de website en Facebook in de gaten wanneer er nog meer artiesten naar het Sterrenuurtje in Studio Hillegom komen.

Met een muziekale groet.
Het Radio4all Team.

Stemmen via website

Sinds 2 weken is het zo dat je kan stemmen via de website op artiest van de week!
Dit doe je heel eenvoudig door bij artiest van de week op jou favoriete Artiest te drukken en op Submit te drukken.

Als je dat gedaan hebt kan je de score zien wat er verder gestemd is door andere mensen.
uit eindelijk hebben jullie een week de tijd om te gaan stemmen op de volgende artiest.
De winnaar is heel simpel.

- DE GENE MET DE MEESTE STEMMEN, WINT!

Elke Maandag ochtend om half 10 word er bij DJ Syl in het programma Music Melange de artiest van de week bekend gemaakt.
Zodra dat bekend gemaakt is zal dat ook op facebook verschijnen en even later op de website. Ook word dan weer de 
nieuwe Poll aangemaakt voor de nieuwe artiest van de week voor volgende week.

Weet je toevallig mensen die graag gepromoot willen worden door Radio4all? laat diegene dan even het Contact formulier invullen en laat diegene contact met ons opnemen zodat wij verder alle gegevens kunnen wisselen met elkaar! Zo komt ook alle muziek van diegene bij alle DJ's terecht.

Wij zijn gebruik gaan maken van een poll zodat iedereen invloed heeft om mee te stemmen voor de artiest van de week!

Wij hopen dat jullie lekker blijven stemmen en vooral blijven promoten dat Radio4all Heel graag mensen zou willen promoten.

 

X

Don't copy please

Wij zijn beveiligd. Niet copyright overtreden!